DAF Roskilde – Februar webinarmøde med Aktiechef Otto Friedrichsen, Formuepleje

Overblik over arrangementet
Afholdes
11-02-2021 kl. 19:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 100,00
Pris (medlem)
DKK 50,00
Program
ÆNDRING!

På grund af at regeringen har forlænget forsamlingsforbuddet for mere end 10 personer til 28. februar vil arrangementet blive afviklet som et webmøde.

Der vil fortsat være mulighed for en dialog og mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne.

Inden mødet vil der blive sendt mail med link til Zoom, som skal anvendes ved deltagelse i webmødet. DAF Roskilde – Februar webinarmøde med Aktiechef Otto Friedrichsen, Formuepleje

Torsdag 11. februar kl. 19.00-21.00

Aktiemarkedet i kølvandet på et coronaår v/Aktiechef Otto Friedrichsen, Formuepleje

Otto Friedrichsen vil give Formueplejes bud på, hvor man som investor kan finde afkast, hvilke temaer der vil præger aktiemarkedets og fortæller hvordan Formuepleje positionerer sin globale aktieportefølje i forhold til mulighederne og udfordringerne i en tid med corona, og den påvirkning det giver.

Otto er cand.merc.fin fra Aarhus Universitet og har siden 2011 været ansat i Formuepleje, hvor han som Head of Equities er ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi.

Vi har tidligere haft besøg af Otto i Roskilde og hørt hans interessante vurdering af aktier og aktiemarkedet og glæder os til at høre og gense ham.

Vi har sørget for et lokale med plads til at holde afstand, men lige nu lever vi med en usikkerhed omkring corona virus, og regelsættet omkring forsamling.

Vi følger løbende de retningslinjer, som udstikkes, og såfremt, det ikke er muligt at gennemføre arrangementet fysisk, vil vi ændre arrangementet til et webbaseret arrangement.

Med venlig hilsen
DAF Roskilde

Deltagergebyr: Medlemmer 50 kr. Gæster 100 kr.

Tid: Torsdag 11. februar kl. 19.00-21.00

Tilmeldings- og betalingsfrist: Tirsdag den 9. februar