Kom i gang med aktieinvestering (online)

Overblik over arrangementet
Afholdes
10-02-2021 kl. 18:50 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 149,00
Pris (medlem)
DKK 75,00
Program
Vil du i gang med at investere i aktier, og vil du have den rette viden til at komme godt fra start med investeringerne?

Så kom med til en spændende aften, når Morten Bang fortæller om aktieinvesteringer og sin vej mod økonomisk uafhængighed.

Denne aften vil Morten dele sin historie om, hvordan han som 15-årig tog springet ud i aktieinvestering for første gang. Han fortæller om sin rejse og deler erfaringer, tips og fejl han har erfaret undervejs.
Målet med foredraget er at lære dig om de muligheder og risici, der kan opstå ved aktieinvestering og give dig redskaberne til at komme i gang. Du vil få en grundlæggende viden om aktieinvestering og få afklaret, hvorfor du bør investere, og hvordan du kommer i gang med at investere. Du vil blive præsenteret for en række relevante nøgletal, blive klogere på risikospredning og lære at opstille investeringsstrategier.

Hvem kan deltage
Det er ikke nødvendigt at have kendskab til investering i aktier på forhånd, da vi starter på et helt grundlæggende niveau, hvor du også får rig mulighed for at stille spørgsmål.

Udbytte
Invester 2 timer af din aften og få:

• En grundlæggende viden om aktiehandel
• Viden og motivation til at komme i gang
• Introduktion til investeringsstrategier
• Forskellige værktøjer
• Tage ved lære af de fejl som Morten har begået
• Overblik over relevante nøgletal
• Afklaring om det er noget du har lyst til at forfølge

Hvem er Morten Bang
Morten Bang er erfaren aktieanalytiker med 15 års aktieinvesteringserfaring og 10 års ejendomsinvesteringserfaring. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker. Morten lever af at investere i ejendomme og underviser derudover i finansiering og økonomi. Han har en stor passion for at gøre økonomi og investering spændende og tilgængeligt for flere. Det gør han via sine foredrag, kurser, sit konsulentarbejde og i sin undervisning. I hans konsulentarbejde tilbyder han rådgivning og sparring indenfor aktieinvestering, ejendomsinvestering og økonomisk uafhængig. Morten har været omtalt i både Børsen, Euroman, TV2, Fyens Stiftstidende og været månedens investor i Penge & Privatøkonomi m.m.

Platform:
Crowdcast – deltager får tilsendt en mail med link og kode en time før foredraget starter. '

Praktisk viden:
Dato: 10. februar 2021
Tidspunkt: 19:00 - 21:00
Sted: Online platform – Crowdcast
Foredragsholder: Morten Bang