Heldagskursus i København: Hvad kan jeg investere i? - Ny på aktiemarkedet

Overblik over arrangementet
Afholdes
08-09-2018 kl. 09:00 - 16:00
Pris (ikke medlem)
DKK 1.398,00
Pris (medlem)
DKK 798,00
Program

HVAD KAN JEG INVESTERE I  Begynder

Kurset henvender sig til den nye investor, der ikke har nogen nævneværdig erfaring på de finansielle markeder. Vi ser på hvilke investeringsmuligheder man har, og hvordan man vurderer forskellige investeringer i forhold til hinanden. Vi kommer også en tur ud på aktiemarkedet og lærer hvilke forholdsregler, der er fornuftigt at iagttage dér. Kurset giver en grundlæggende introduktion til den mindre erfarne investors muligheder, samt praktiske eksempler blandt andet på, hvad man skal være opmærksom på, hvorfra man får informationer og hvordan man handler aktier.

 

NY PÅ AKTIEMARKEDET BEGYNDER Begynder

Er du helt nybegynder på aktiemarkedet, eller kunne du tænke dig lære om aktier og investering fra grunden? Så er Dansk Aktionærforenings kursus "Ny på Aktiemarkedet" lige noget for dig. 

Aktiekurserne svinger op og ned, men i gennemsnit fordobler aktier sin værdi på syv år! Hvordan får du del i den værditilvækst? Informationsmængden fra pressen og en række internetportaler er stor, og banker og andre udbydere på markedet udsender reklamer for deres finansprodukter. Hvordan bliver du bedre i stand til at tage imod denne informationsstrøm og til selv at træffe beslutninger om egne investeringer og pensionsopsparing? 

Kurset giver dig en uvildig introduktion til aktiemarkedet. Hvad er en aktie, og hvordan handler man med dem? Du vil lære, hvordan du styrer uden om de mange faldgruber på aktiemarkedet, som mange nye investorer falder i. Vi gennemgår også, hvordan du med en enkel metode kan udvælge gode aktier, hvor man kan forvente et godt afkast i årene fremover og at sammensætte din egen aktieportefølje. Du får gode råd til at kommer i gang på aktiemarkedet. 

Hvad giver kurset svar på?

  • Hvorfor skal man købe aktier?
  • Hvordan fungerer aktiemarkedet?
  • Hvordan finder man frem til de gode aktier?
  • Hvordan er det med risikoen ved at investere i aktier?
  • Hvordan køber og sælger man aktier - rent praktisk?
  • Du får forslag til personlig målsætning og regler for investering i aktier
  • Du får gode råd til, hvordan du kommer videre