Tilmeldingen er lukket

Investering for begyndere henvendt til kvinder København 14/8-2018

Overblik over arrangementet
Afholdes
14-08-2018 kl. 18:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 699,00
Pris (medlem)
DKK 399,00
Program

Header: Dette kursus er for dig, der vil i gang med at investere. Kurset er det første i vores kursusrække og henvender sig derfor til begynderen, der har lidt eller ingen indsigt i investering.

Kurset giver dig svar på:

Hvilke typer af investeringer findes der, og hvad skal du være opmærksom på?

Hvordan vurderer man forskellige investeringer i forhold til hinanden?

Hvordan vælger du den type investering, der passer til dig og din risikovillighed?

Beskrivelse:

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til de mest almindelige investeringsmuligheder. Du lærer, hvad det vil sige at investere i aktier, obligationer og investeringsbeviser.

Du får gode råd til, hvad du kan forvente dig af afkastet. Vi guider dig i, hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du beslutter, hvad din opsparing skal investeres i.

Når du er færdig med vores kursus ”Investering for begyndere”, har du et godt overblik over, hvilke investeringsmuligheder der findes, og hvor du bør starte. Du vil også kende de generelle skatteregler og have kendskab til aktier, obligationer, værdipapirer og investeringsforeninger. ”Investering for begyndere” er vores grundkursus, så vil du vide mere om en specifik type af investering, fx aktier, så er vores andre begynderkurser en naturlig fortsættelse.