Tilmeldingen er lukket

Investorrejse til Sydamerika 2019

Overblik over arrangementet
Afholdes
15-03-2019 00:00 - 25-03-2019 00:00
Pris (ikke medlem)
DKK 27.995,00
Pris (medlem)
DKK 27.995,00
Program

Fredag den 15. marts - mandag d. 25. marts

 

NB: Tilmelding foregår KUN gennem Hannibal Rejser, og ikke gennem det normale tilmeldingslink på denne side, læs mere om tilmeldingen længere nede.

 

GRUPPEREJSE – MED THORLEIF JACKSON

Denne rejse er en grupperejse arrangeret for Dansk Aktionærforening og Jackson FamilieInvest med Thorleif Jackson som rejseleder. Rejsen går til Argentina, Uruguay og Chile.

 

Vi planlægger 10-12 virksomhedsbesøg i tre sydamerikanske lande. Thorleif vil før og efter hvert besøg diskutere virksomhedens styrker og svagheder. På rundrejsen oplever vi først Argentinas hovedstad Buenos Aires, der byder på brede boulevarder og smuk arkitektur blandet med tango og fodboldfeber. Herfra flyver vi til Uruguays hovedstad Montevideo, som gemmer på en usædvanlig blanding af spændende moderne arkitektur og en charmerende gammel bydel. Sidst men ikke mindst venter der os store oplevelser i Chile, som udover virksomhedsbesøg blandt andet byder på vandreture, cykelture og vinsmagning. Det er også i Chile vi besøger den smukke Colchagua dal.

 

Til- og fravalg

Rejsen inkluderer et valg mellem to udflugter samt en ekstra udflugt, der ikke er inkluderet i prisen, men som er frivillig. Du skal på tilmeldingsblanketten afkrydse, hvilke udflugter du ønsker at deltage i. Beskrivelsen af de forskellige udflugter findes længere omme i programmet.

Valg mellem to udflugter inkl. i prisen:

  • Udflugt nr. 1: Ruta Del Vino - Colchagua Valley (Gåtur)
  • Udflugt nr. 2: Aktive i Colchagua (Cykeltur)

 

Frivillig ekstra udflugt ikke inkl. i prisen:

  • Ekstra udflugt: Polo Day * (Merpris på 550 kr. pr. person)

Bemærk: Hvis man deltager i Polo Day udflugten, så er det i stedet for udflugten til markederne Mataderos og San Telmo.

 

Du kan læse mere om rejsens program og tilmelding her, husk at sende sidste side af pdf'en samt en kopi af dit pas og sende den til info@jesperhannibal.dk eller Jesper Hannibal Rejser, Fredensgade 36B, 8000 Aarhus C.

 

Pris:

  • Deltager i delt dobbeltværelse: kr. 27.995
  • Tillæg for enkeltværelse: kr. 3.120
  • Tillæg for den frivillige udflugt Polo Day: kr. 550

 

Tilmeldingsfrist: lørdag den 15. december 2018