FÅ PLADSER!!! Ejendomsinvestering part 2

Overblik over arrangementet
Afholdes
27-02-2019 kl. 19:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 100,00
Pris (medlem)
DKK 75,00
Program

Tirsdag d. 27. februar 2019 kl. 19.00-21.00

 

Kom med, når Morten Bang holder oplæg om, hvordan man kommer videre med ejendomsinvestering. Dette oplæg er til dig, som tidligere har deltaget i ’Kom i gang med
Ejendomsinvestering’ eller har en grundlæggende forståelse af ejendomsinvestering.  
 

Grundet efterspørgsel på et viderebyggende oplæg, kommer der nu ’Ejendomsinvestering part 2’.

 

Denne aften giver Morten Bang et indblik i hvordan man kommer videre med ejendomsinvestering. Mange sidder med en interesse for denne form for investering, men synes det virker uoverskueligt og helt umuligt, men måske er det ikke sværere end man selv gør det til. Dette er for dig, der gerne vil videre med det, men som mangler en guideline.

 

Morten vil både fortælle om muligheder og risikoen ved ejendomsinvestering – og der vil være rig mulighed for at få besvarede de spørgsmål du må sidde inde med! Du vil også få en god introduktion til nøgletal, faktorer du skal vurdere og vi vil gennemgå konkrete investeringscases.

 

Kom og lær mere om denne form for investering - og mød andre, der også interesserer sig det samme.

 

Om Morten: Morten Bang er ung ejendomsinvestor og har været aktiv i Unge Aktionærer og Dansk Aktionærforening i mange år. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet, har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker og underviser i Erhvervsøkonomi og Finansiering. Morten har været omtalt både i Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende og været Månedens Investor i Penge & Privatøkonomi. Derudover har han gennem en årrække investeret i ejendomme i Odense og omegn.

 

Pris: kr. 75 for medlemmer og kr. 100 for gæster 

Sted: UCL (Tidl. Erhvervsakademiet Lillebælt), Seebladsgade 1, 5000 Odense

Tid: Tirsdag d. 27. februar 2019 kl. 19.00-21.00
 

 

Vi glæder os til at se dig! 

PS: Alle er velkomne, både yngre og ældre – men vær opmærksom på, at det er en viderebygning fra ’Kom i gang med ejendomsinvestering’.
 
Med venlig hilsen 
Unge Aktionærer Fyn