Vil du i gang med at investere i ejendomme? Medlemsmøde med indlæg af Morten Bang

Overblik over arrangementet
Afholdes
11-04-2019 kl. 19:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 100,00
Pris (medlem)
DKK 50,00
Program

Kære medlemmer!

 

Kom med, når Morten Bang holder oplæg om, hvordan man kommer i gang med ejendomsinvestering.

Morten Bang er ung ejendomsinvestor og har været aktiv i Unge Aktionærer og Dansk Aktionærforening i mange år. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet, har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker og underviser i Erhvervsøkonomi og Finansiering. Morten har været omtalt både i Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende og været Månedens Investor i Penge & Privatøkonomi. Derudover har han gennem en årrække investeret i ejendomme i Odense og omegn.

Denne aften giver han et indblik i sin rejse, og hvordan det startede. Vi kommer omkring det at investere i ejendomme, og hvordan man gør det. Mange sidder med en interesse for denne form for investering, men synes det virker uoverskueligt og helt umuligt, men måske er det ikke sværere end man selv gør det til.

Morten vil både fortælle om muligheder og risikoen ved ejendomsinvestering – og der vil være rig mulighed for at få besvaret de spørgsmål du må sidde inde med! Du vil også få en grundlæggende introduktion til nøgletal, faktorer du skal vurdere og vi vil gennemgå konkrete investeringscases.

Kom og lær mere om denne form for investering - og mød andre, der også interesserer sig for dette.

Sted: Byens Hus, Den Gamle Byrådssal, Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Pris medlem 50 kr. gæst 100 kr.

 

Vi glæder os til at se jer til en forhåbentlig interessant aften!

 

Med venlig hilsen

DAF Roskilde