Introduktionskursus: Ny på Aktiemarkedet Aarhus

Overblik over arrangementet
Afholdes
30-09-2019 kl. 18:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 200,00
Pris (medlem)
DKK 150,00
Program

Er du helt nybegynder på aktiemarkedet, eller kunne du tænke dig lære om aktier og investering fra grunden? Så er Dansk Aktionærforenings introduktionskursus "Ny på Aktiemarkedet" der du skal starte.


Aktiekurserne svinger op og ned, men i gennemsnit fordobler aktier sin værdi på syv år! Hvordan får du del i den værditilvækst? Informationsmængden fra pressen og en række internetportaler er stor, og banker og andre udbydere på markedet udsender reklamer for deres finansprodukter. Hvordan bliver du bedre i stand til at tage imod denne informationsstrøm og til selv at træffe beslutninger om egne investeringer og pensionsopsparing? 

Kurset giver dig en uvildig introduktion til aktiemarkedet. Hvad er en aktie, og hvordan handler man med dem? Du vil lære, hvordan du styrer uden om de mange faldgruber på aktiemarkedet, som mange nye investorer falder i. Vi gennemgår også, hvordan du med en enkel metode kan udvælge gode aktier, hvor man kan forvente et godt afkast i årene fremover og at sammensætte din egen aktieportefølje. Du får gode råd til at kommer i gang på aktiemarkedet. 

 Når du går hjem ved du:

  • Hvorfor du skal købe aktier
  • Hvordan aktiemarkedet fungerer
  • Hvordan du finder frem til de gode aktier
  • Hvordan du skal forholde dig til risikoen ved at investere i aktier
  • Hvordan du køber og sælger aktier

 

Derudover får du forslag til din personlige målsætning og dine regler for investering i aktier og gode råd til hvordan du kommer videre 

 

 

Tid: kl. 18.00-21.00

Sted: Studenterhusfonden, Fredrik Nielsens Vej 2-4, 8000 Aarhus C

Pris: Medlemmer kr. 150, Gæster kr. 200