Kursus: Find de bedste vækstaktier København

Overblik over arrangementet
Afholdes
18-11-2019 kl. 18:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 499,00
Pris (medlem)
DKK 399,00
Program

KURSUS FOR ØVEDE

 

På kurset lærer du om Dansk Aktionærforenings basisstrategi, og hvordan du skaber et godt, langsigtet afkast. Du lærer at finde de gode aktier med vækst, hvilke nøgletal der er de vigtigste i analysen af vækstaktier og at tilrettelægge din opsparing ved hjælp af Dansk Aktionærforenings 10 gyldne råd og informationerne i foreningens Aktiehåndbog. Du får eksempler og praktiske øvelser med gode vækstaktier. 

Vil du gerne skabe et godt langsigtet afkast i din aktieportefølje? Så er dette kursus noget for dig!Hvad giver kurset svar på?

  • Du får indsigt i, hvorledes aktiemarkederne i Norden og Danmark afspejler den langsigtede økonomiske vækst og svingningerne i konjunkturen i de nordiske lande.
  • Du lærer at finde de gode vækstaktier ved hjælp af gennemsnitstal for væksten og kursgrafernes billede.
  • Du lærer at tilrettelægge din opsparing ved hjælp af Dansk Aktionærforenings 10 gyldne råd for opsparing i vækstaktier og informationerne i Dansk Aktionærforenings Aktiehåndbog.
  • Du får en grundig gennemgang af de aktienøgletal, som du skal bruge for at vurdere virksomhederne vækst og lønsomhed, den pris investorerne på Børsen vil betale samt virksomhedernes finansielle stilling.
  • Du får eksempler og praktiske øvelser med gode vækstaktier.
  • Du ser, hvordan din opsparing i vækstaktier kan skabe et godt, langsigtet afkast i din portefølje.

 

Tid: Kl. 18.00-21.00

Sted: Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 Kbh. N

Pris: Medlemmer kr. 399, gæster kr. 499