Bæredygtige investeringer - hvad er det?

Overblik over arrangementet
Afholdes
03-09-2019 kl. 17:00 - 19:30
Pris (ikke medlem)
DKK 150,00
Pris (medlem)
DKK 75,00
Program

Bæredygtige investeringer - hvad er det?    

Folketingsvalgets vigtigste tema var klima.
Folkemødet 2019 havde bæredygtighed som tema. Dansk Aktionærforening Nordsjælland følger straks op og inviterer til møde om, hvilken rolle investeringer spiller i klimakampen, og hvordan man som investor kan gøre en forskel.

Til mødet har vi inviteret Silja, investeringsrådgiver i Merkur Andelskasse og medlem af Dansk Aktionærforenings Repræsentantskab, ind. Silja er specialist i bæredygtige investeringer og vil fortælle os, hvad en bæredygtig investering er, og hvordan man kan være med som investor. Sidste år hørte vi Bjarne Jensen og StockRate fortælle om porteføljemanagerens overvejelser. I aften får vi bæredygtighed set fra rådgiverens synspunkt. Fælles for dem begge er, at FNs 17 mål for bæredygtig udvikling er helt centrale.

Merkur Andelskasse har siden 1982 drevet bank og alt gennemsyres af, at Merkur har sit udspring i andelsbevægelsen og tager sit sociale ansvar meget alvorligt. Med andre ord et ganske anderledes pengeinstitut end den type pengeinstitut, som pressen og visse politikere har givet meget negativ omtale.

Nete er CMO og partner i fintech-virksomheden Matter, der sammen med AP Pension tilbyder bæredygtige pensionsordninger. Matter har udviklet et screeningsværktøj, der kan scanne porteføljer og udpege skadelige og mere positive selskaber. På den måde har Matter været med til at udvikle bæredygtige pensionsprodukter sammen med AP Pension. Det er et relativt nyt koncept på det danske marked, at man bæredygtigt kan spare op i et pensionsforsikringsselskab. Kom og hør hvordan - det er måske også noget for dig?

AP Pensions historie går 100 år tilbage, hvor personer beskæftiget i andelsselskaber stiftede AP Pension. Kundedemokrati har altid haft en meget central placering i forretningsmodellen.

Program
17:00-17:30 Registrering og sandwich
17:30-17:35 Velkomst ved Anders Nørskov, Formand DAF Nordsjælland
17:35-18:15 Bæredygtige investeringer
- Silja Nyboe Andersen, Merkur Andelskasse
18:15-18:30 Pause
18:30-19:10 Bæredygtig pensionsopsparing
- Nete Johannsen, Matter
19:10-19:30 Spørgsmål, netværk og afslutning

Tid: 17.00-19.30   

Pris: medlemmer 75 kr. gæster 150 kr.

Sted: Handelsskolen KNord, Trollesmindeallé 24, Hillerød

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Venlig hilsen

DAF Nordsjælland    

Lokalet er tilgængelige for kørestolsbrugere