Ejendomsinvestering m. Morten Bang

Overblik over arrangementet
Afholdes
24-09-2019 kl. 17:00 - 18:00
Pris (ikke medlem)
DKK 75,00
Pris (medlem)
DKK 75,00
Program

OBS: Deltagerne i foredraget har også adgang til InvestorDagen.

 

Vil du i gang med at investere i ejendomme?

Mange sidder med en interesse for denne form for investering, men synes det virker uoverskueligt og helt umuligt, men måske er det ikke sværere end man selv gør det til?


Kom med, når Morten Bang holder inspirations- og uddannelsesoplæg om, hvordan du kommer i gang med ejendomsinvestering og på den måde kan øge dit økonomiske afkast.
På oplægget vil du få et indblik i muligheder og risici ved ejendomsinvestering – og vi vil gennemgå konkrete investeringscases. Samtidig vil du også blive præsenteret for Mortens rejse ind i ejendomsinvestering og de overvejelser han har gjort sig undervejs.

Kom og lær mere om denne form for investering - og mød andre, der også interesserer sig det samme.  

Om oplægsholderen
Morten Bang er ung ejendomsinvestor og har været aktiv i Unge Aktionærer og Dansk Aktionærforening i mange år. Han er uddannet cand.merc.aud. fra Syddansk Universitet, har blandt andet arbejdet som aktieanalytiker og underviser i Erhvervsøkonomi og Finansiering. Morten har været omtalt både i Børsen, TV2 Nyhederne, Fyens Stiftstidende og været Månedens Investor i Penge & Privatøkonomi. Derudover har han gennem en årrække investeret i ejendomme i Odense og omegn.Pris: kr. 75kr


Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen - Amager Blvd. 70, 2300 København


Tidspunkt: D. 24/9 - Kl. 17:00. 


Vi glæder os til at se dig!