Kursus: Investering i praksis - København

Overblik over arrangementet
Afholdes
05-03-2020 kl. 18:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 699,00
Pris (medlem)
DKK 399,00
Program
Dette kursus er for dig, der gerne vil købe aktier i praksis. Det henvender sig til dig, der måske allerede har taget kurset ”Investering for begyndere” eller er klar til at købe din første aktie.
 

Kurset giver dig svar på:

- Hvordan handler du i praksis?

- Hvor finder du information, og hvilke værktøjer kan hjælpe dig?

- Hvordan læser du bankernes analyser?

- Hvad er den nye aktiesparekonto, og hvordan fungerer den?

 

At købe dine første aktier er et skridt på vejen mod at starte din egen portefølje af investeringer. Kurset giver dig en praktisk gennemgang af, hvordan du køber en aktie i netbanken. Du lærer, hvor du skal søge efter information, og vi gennemgår informationernes betydning.

Under kurset lærer du, hvilke værktøjer, der kan hjælpe dig, når du skal analysere en investering. Vi gennemgår forskellige former for aktieanalyser, så du har en grundlæggende forståelse af analysemodeller.

 

På kurset lærer du også om den helt nye aktiesparekonto. Dens formål er at gøre det nemt og attraktivt for danskere at placere en del af deres opsparing i aktier gennem aktiesparekontoen. Der vil være fokus på dialog mellem deltagere og underviser, så du kan få besvaret alle de spørgsmål, du må have.

Kurset vil være baseret på praktiske eksempler, hvor ”Investering for begyndere” og ”Ny på aktiemarkedet” er de mere teoretiske kurser. Når du har taget kurset, er du rustet til at købe dine første aktier.

 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du investerer.Tid: D. 5. marts, kl. 18.00-21.00.

Sted: Professionshøjskolen Metropol, Sigurdsgade 26, 2200 Kbh. N.

- Lokale C274. 

Pris: Medlemmer kr. 399, gæster kr. 699.