Kursus: Ny på aktiemarkedet - Aarhus

Overblik over arrangementet
Afholdes
24-02-2020 kl. 18:00 - 21:00
Pris (ikke medlem)
DKK 200,00
Pris (medlem)
DKK 150,00
Program
Dette kursus er for dig, der vil i gang med at investere i aktier. Du er måske nybegynder eller har købt din første aktie.

Kurset giver dig svar på:

- Hvad er en aktie, og hvorfor skal man købe aktier?

- Hvordan fungerer aktiemarkedet, og hvordan vælger man de gode aktier?

- Hvordan køber og sælger du aktier rent praktisk – og hvad er risikoen?

 

På dette kursus får du en grundlæggende introduktion til, hvordan du kommer i gang med at købe aktier. Du lærer at forstå og analysere de grundlæggende nøgletal, så du kan udvælge de aktier, der passer bedst til dig.

Aktiemarkedet svinger op og ned, men i gennemsnit fordobler aktier deres værditilvækst på syv år! Hvordan får du del i den værditilvækst? Du lærer, hvordan du med en enkelt metode kan udvælge gode aktier, hvor man kan forvente et godt afkast i årene fremover.

Når du er færdig med vores uvildige aktiekursus, er du rustet til at udvælge og købe aktier. Du vil være i stand til selv at træffe beslutninger om dine investeringer og pensionsopsparing, og du vil have de nødvendige redskaber til at købe dine første aktier. 

 

 

På kurset vil der ikke være konkrete råd til, hvilke aktier du bør købe, da den konkrete aktiesituation kan ændre sig fra dag til dag. Du vil i stedet få gode råd til, hvad du bør overveje, når du køber aktier. På den måde kan du bruge vores råd og værktøjer fremadrettet, selvom markedet ændrer sig.

 

Tid: D. 24. februar, kl. 18.00-21.00.

Sted: Studenterhusfonden, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus. 

- Lokale kommer. 

Pris: Medlemmer kr. 150, gæster kr. 200.