Produktet er kun tilgængelig for medlemmer Bliv medlem her

UDSOLGT! Besøg hos Vestas, fremtidens energileverandør

Overblik over arrangementet
Afholdes
28-11-2019 kl. 17:00 - 19:30
Pris (medlem)
DKK 50,00
Program

Mødet er forbeholdt medlemmer af Dansk Aktionærforening.

Kom på besøg hos Vestas’ hovedkontor som også danner ramme for vigtige forsknings- og udviklingsaktiviteter. Vestas er i dag et top moderne selskab, der også etablerer kraftværker, hybrid værker med vindmøller og solenergi. Der foregår konstant en stor forskning og produktudvikling. Selskabet har dermed udviklet forretningsgrundlaget til meget mere end ”blot” almindelig vindmølleproduktion.

Du får en helt unik mulighed for at høre Anders Vedel der, som teknisk direktør i Vestas, kender teknologierne helt til bunds og har et klart blik for hvordan udviklingen vil udfolde sig i fremtiden. I denne sammenhæng bliver det også spændende at få et bud på hvor store og effektive vindmøller i fremtiden blive, og hvad det vil betyde for bidraget til den grønne energiproduktion.

På mødet deltager også Mathias Dalsten, fra Investor Relations, som vil kommenterer på hovedtallene i regnskabet for 3. kvartal, der offentliggøres 7. november. Dermed er timingen for nye informationer på mødet også optimal.

Ligeledes ser vi frem til at høre om hvordan Vestas ser på markedssituationen, herunder om priserne er blevet forbedret efter 2017, og vil R&D blive forøget i den kommende tid, samt hvorvidt Vestas EnVentus – Wind turbine platformen er fremtidssikret m.m.

Der bliver naturligvis også rig lejlighed til at stille spørgsmål og networking.

Bemærk venligst, at mødet er forbeholdt for medlemmer af Dansk Aktionærforening, og der max. kan være 80 deltagere til arrangementet (efter først til mølle princippet).    

 

Programmet ser således ud:

17:00 - 17:30 Registrering og modtagelse, med servering af sandwich med kaffe/te/vand

17:30 - 19:30 Præsentation af Vestas ved Anders Vedel, Executive Vice President, Technology & CTO samt Mathias Dalsten, Investor Relations Specialist.

Q&A undervejs og ved afslutningen.

 

Tidspunkt: Torsdag d. 28. november kl. 17.00 – 19.30

Sted: Vestas Wind Systems A/S, Hedeager 42, 8200 Aarhus N

Adgang: Medlemmer: 50 kr.